Sanne van Osnabrugge

Oprichter – Eigenaar Buro Binding

BJ1A2346

“Veelzijdig en geïnteresseerd in wat mensen drijft. Dat is hoe vrienden en opdrachtgevers mij typeren. Vanuit een persoonlijke benadering denk ik mee met initiatiefnemers en management van organisaties. Vervolgens ga ik als vanzelf out-of-the box denken, zoek links met andere organisaties, met de doelstellingen van fondsen en met andere ontwikkelingen die een relatie hebben tot het plan waaraan ik samen met de opdrachtgever werk. Waardevolle initiatieven mogelijk maken! is mijn slogan.

Mijn vrouw werkt in Suriname, daar is zij directeur van een wetenschappelijk instituut dat verbonden is aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Hierdoor ken ik Suriname inmiddels goed. Daarom is het nu mogelijk om met Buro Binding naast de werkzaamheden voor Nederlandse opdrachtgevers ook organisaties in Suriname, alswel internationale samenwerkingen, te ondersteunen. Deze uitbreiding ervaar ik als een verrijking van mijn leven.”

 

Yannick Slagter

Researcher en tekstschrijver

Yannick Slagter fotoYannick heeft veel ervaring met het doen van onderzoek en schrijven van teksten. Yannick studeerde Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht en University of California, Los Angeles. Als onderzoeker aan de Universiteit Utrecht deed hij onderzoek naar financiële markten en als marktonderzoeker voor een multinational deed hij onderzoek naar de marktaantrekkelijkheid van Latijns-Amerika. Zijn ervaring uit brede ervaring, andere op de het gebied van (commerciële) economie, bedrijfskunde, marketing, communicatie, geschiedenis en politicologie maakt hem breed inzetbaar. Naast researcher is Yannick mede eigenaar van YANFLORIJN.

Bij YANFORIJN vind je uitsluitend biologisch(-dynamische) wijnen en vins naturel. Zij bieden een assortiment van lekkere wijnen met oog voor mens, milieu en dier. Regelmatig organiseren ze proeverijen, workshops, en laten ze je kennis maken met vreemde druiven en interessante smaken die de meeste wijndrinkers nog niet eerder in wijn hebt geproefd. Ook adviseren zij graag over lekkere wijn-spitscombinaties. YANFLORIJN is onder andere voortgekomen vanuit zijn sterke betrokkenheid met milieu en dierenwelzijn.

Call Now Button